Buurthuis Stichting Thuis in West: keukenbouw voor appartementen

Leuk idee voor een nieuw project? Laat het ons weten!
  • BIJDRAGEN AAN EEN MOOIE ONTMOETINGSPLEK VOOR JONG EN OUD
  • VAN DESIGN TOT MONTAGE
  • TRANSPARANT EN PERSOONLIJK

PROJECT STICHTING THUIS IN WEST: KEUKENBOUW VOOR APPARTEMENTEN

In de zomer van 2018 heeft RM Keukens & Interieur een grootschalig project opgeleverd. Voor buurthuis Stichting Thuis in West werden totaal 11 keukens opgeleverd. Van idee tot schets en van materiaalkeuze tot functionaliteit, elke stap werd samen met de klant gemaakt. Wij houden ons bezig met het vervaardigen van keukens en maatwerk meubilair, en dit binnen alle prijscategorieën.

“Keukens voor Rotterdams buurthuis Stichting Thuis in West”

Thuis in West levert een unieke bijdrage aan de wijkopbouw in Rotterdam-Middelland. Het buurthuis is een ontmoetingsplek voor jong en oud. De inhoud van de activiteiten wordt bepaald op basis van wat de wijk nodig heeft. Thuis in West heeft nauw contact met de buurt en bewoners.

“Ook in groot project de persoonlijke benadering hanteren”

De werkwijze van RM Keukens & Interieur kenmerkt zich door transparante communicatie en een persoonlijke benadering. Vanaf het eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg is er één aanspreekpunt. Zo blijft de communicatie helder en zijn er geen verrassingen.

“Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staan voorop in onze projecten”

Thuis in West is een levendig buurthuis in Rotterdam-Middelland. Met als doel een gemeenschap creëren die meer voor de wijk wilt betekenen. In 2018 is de stichting verhuist naar een nieuw en ruimer gebouw. Het pand aan de Robert Fruinstraat is een ontmoetingsplek voor jong en oud.

PLAATS HIER UW REACTIE!

"Totaal werden er 10 keukens opgeleverd voor 8 individuele appartementen en een grote keuken voor de gemeenschappelijke ruimte."

"U kan bij ons terecht voor een totaalconcept. Maatwerk keukens en interieuroplossingen van idee tot installatie: geheel naar uw wens!"

"Elk project begint met de wensen en eisen van de klant. Aanvullend geven wij advies dat gesterkt is door teamwerk en jarenlange ervaring."

De grotere keuken heeft een wijkfunctionaliteit en werd voorzien van o.a. een dubbele spoelbak, koffiemachine en kookplaat met wok!

Leuk idee voor een nieuw project? Laat het ons weten!

“Opvallen met onze ruime ervaring en kennis in de keuken- en interieurbranche”

Ons netwerk en transparante communicatie heeft ervoor gezorgd dat Thuis in West contact heeft opgenomen. Zij vroegen RM Keukens & Interieur een voorstel te schrijven en een aanbieding te doen voor het ontwerpen en realiseren van een keukenconcept.

“Wij geloven in maatwerk voor elk project en op ieder moment”

De aanvraag van Thuis in West kwam begin 2018 bij ons binnen. De montage en oplevering kon uiteindelijk geschieden vlak na de zomerperiode. Wij hebben op basis van de wensen en eerste ideeën een concreet keukenconcept ontwikkeld en uitgevoerd.

“Maatwerkprojecten ontwerpen en realiseren in binnen- en buitenland”

Onze klantenkring bevindt zich voornamelijk in de regio, echter hebben wij ook projecten mogen realiseren in het buitenland. In 2019 gaan we aan de slag voor Nederlandse klanten met vakantiewoningen in Italië. De productie van de keukens wordt hier in onze eigen werkplaats gedaan.

PLAATS HIER UW REACTIE!

“Maatwerkprojecten ontwerpen en realiseren in binnen- en buitenland”

RM-Keukens-Blog-Stichting-Thuis-in-West-5.png11 mrt Onze klantenkring bevindt zich voornamelijk in de regio, echter hebben wij ook projecten mogen realiseren in het buitenland. In 2019 gaan we aan de slag voor Nederlandse klanten met ... lees verder

“Wij geloven in maatwerk voor elk project en op ieder moment”

RM-Keukens-Blog-Stichting-Thuis-in-West-3.png15 jan De aanvraag van Thuis in West kwam begin 2018 bij ons binnen. De montage en oplevering kon uiteindelijk geschieden vlak na de zomerperiode. Wij hebben op basis van de wensen en eerste ideeën een ... lees verder

“Opvallen met onze ruime ervaring en kennis in de keuken- en interieurbranche”

RM-Keukens-Blog-Stichting-Thuis-in-West-6.png20 nov Ons netwerk en transparante communicatie heeft ervoor gezorgd dat Thuis in West contact heeft opgenomen. Zij vroegen RM Keukens & Interieur een voorstel te schrijven en een aanbieding te doen voor... lees verder

“Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staan voorop in onze projecten”

RM-Keukens-Blog-Stichting-Thuis-in-West-4.png25 sep Thuis in West is een levendig buurthuis in Rotterdam-Middelland. Met als doel een gemeenschap creëren die meer voor de wijk wilt betekenen. In 2018 is de stichting verhuist naar een nieuw en ... lees verder

“Ook in groot project de persoonlijke benadering hanteren”

RM-Keukens-Blog-Stichting-Thuis-in-West-11.png31 jul De werkwijze van RM Keukens & Interieur kenmerkt zich door transparante communicatie en een persoonlijke benadering. Vanaf het eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg is er één ... lees verder

“Keukens voor Rotterdams buurthuis Stichting Thuis in West”

RM-Keukens-Blog-Stichting-Thuis-in-West-12.png05 jun Thuis in West levert een unieke bijdrage aan de wijkopbouw in Rotterdam-Middelland. Het buurthuis is een ontmoetingsplek voor jong en oud. De inhoud van de activiteiten wordt bepaald op basis van ... lees verder
Scroll naar boven