OVER ONS

Sinds 2015 werken Mauritz Vlot en Remco Dingemanse samen nadat zij ieder ruime ervaring en kennis hadden opgedaan als zelfstandigen in de keuken- en interieurbranche.

Hun visie en passie voor maatwerk en details komen overeen en daardoor was de stap om als vakkundig team verder te gaan snel gemaakt. Beide expertises complementeren elkaar en zorgen ervoor dat RM Keukens & Interieur op bijna alle vragen een passend voorstel kan bieden.

over-ons-4-rm-keukens-en-interieur.png

UNIEK, KWALITATIEF EN UITDAGEND

Of het nu gaat om een origineel keukenontwerp of een unieke en kwalitatieve oplossing voor in het interieur, Mauritz en Remco pakken elke uitdaging aan.

“Het kiezen van een nieuwe keuken of elke andere grote beslissing voor het interieur is niet zomaar gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat er een weloverwogen keuze gemaakt wordt. Door het stellen van de juiste vragen en onze jarenlange ervaring komen we samen met de klant tot het juiste voorstel.”

over-ons-3-rm-keukens-en-interieur.png

Mauritz en Remco pakken elke uitdaging aan.
__________________

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over hetgeen wij ook voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer. Neem contact op en laat u adviseren en inspireren door onze experts!

☎  0180 - 429 105

Scroll naar boven