OVER ONS

Sinds 2015 realiseert Mauritz Vlot op maat gemaakte keukens. Met een passie voor maatwerk en een oog voor detail, ontwerpt hij keukens die passen bij uw interieurwensen.

Het team bestaat uit enthousiaste meubelmakers met een passie voor hout en ontwerp. Mauritz, Lucas en Bram maken elke keuken met aandacht en vakmanschap. De creatieve vakmannen van RM Keukens zorgen ervoor dat uw maatwerk keuken aan alle verwachtingen voldoet.

over-ons-4-rm-keukens-en-interieur.png

UNIEK, KWALITATIEF EN UITDAGEND

Of het nu gaat om een origineel keukenontwerp of een unieke en kwalitatieve oplossing voor in het interieur, Mauritz en zijn team vakmannen pakken elke uitdaging aan. 

“Het kiezen van een nieuwe keuken of elke andere grote beslissing voor het interieur is niet zomaar gemaakt. RM Keukens vindt het belangrijk dat er een weloverwogen keuze gemaakt wordt. Door het stellen van de juiste vragen en onze jarenlange ervaring komen we samen met de klant tot het juiste voorstel.”

over-ons-3-rm-keukens-en-interieur.png

De creatieve vakmannen van RM Keukens
pakken elke uitdaging aan.

__________________

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over hetgeen wij ook voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer. Neem contact op en laat u adviseren en inspireren door onze experts!

☎  0180 - 429 105

Scroll naar boven