MAATWERK KEUKENS

Zoals elk interieur anders is, zijn er ook aansluitende keukens mogelijk in specifieke stijlen en uitstraling. Samen met de klant wordt een individueel ontwerp gemaakt. Vanaf het eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg is er één aanspreekpunt.

Elk project begint met de wensen en eisen van de klant. Aanvullend geven wij advies dat gesterkt is door teamwerk en jarenlange ervaring en kennis. Continue communicatie en bereikbaarheid zorgen voor vertrouwen en overzicht. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur en afwerking.

PASSIE, AMBACHT EN MAATWERK

Wij zorgen voor een transparant aanbod en beschrijving van de diverse opties. Onze passie voor ambacht en maatwerk zijn de drijfveren om van elk project een passende en sfeervolle eenheid te maken, geheel afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Alle ontwerpen van RM Keukens & Interieur worden vervaardigd in een onze werkplaats in Ridderkerk waar ook de klant welkom is voor een kopje koffie en vrijblijvend advies.

rondjes-met-team.png

"Wij vinden het belangrijk dat er een weloverwogen keuze gemaakt wordt."
__________________

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over hetgeen wij ook voor u kunnen betekenen? Wij vertellen er u graag meer over. Neem contact op en laat u adviseren en inspireren door onze experts!

neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven