BLOG

« Terug

“Maatwerkprojecten ontwerpen en realiseren in binnen- en buitenland”

RM-Keukens-Blog-Stichting-Thuis-in-West-5.png11 mrt

Onze klantenkring bevindt zich voornamelijk in de regio, echter hebben wij ook projecten mogen realiseren in het buitenland. In 2019 gaan we aan de slag voor Nederlandse klanten met vakantiewoningen in Italië. De productie van de keukens wordt hier in onze eigen werkplaats gedaan. Montage vindt plaats op locatie. Ook hier zorgt continue communicatie en bereikbaarheid zorgen voor vertrouwen en overzicht. We staan altijd naast de klant in alle beslissingen die we maken.

Maatwerk als standaard

Vaak weten klanten precies wat ze willen en soms moeten wij hen daarbij helpen. Het kiezen van een nieuwe keuken of elke andere grote beslissing voor het interieur is niet zomaar gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat er een weloverwogen keuze gemaakt wordt. Maatwerk is de standaard bij RM Keukens & Interieur. Wij zorgen voor een transparant aanbod en communicatie.

We zijn trots op al onze projecten. Pas als we 100% tevreden zijn worden de producten thuis afgeleverd bij de klant. Te allen tijde focussen we ons op het eindresultaat.

Leuk idee voor een nieuw project? Laat het ons weten!

Eigen werkplaats

Onze werkplaats is gevestigd in Ridderkerk in Zuid-Holland. Daar ontwerpen en vervaardigen wij alle producten. De focus op de productie zorgt voor transparantie en kwaliteit. Wij produceren alles in eigen beheer. De verschillende expertises binnen het team complementeren elkaar en zorgen ervoor dat RM Keukens & Interieur op bijna alle vragen een passend voorstel kan bieden.

Hoog serviceniveau

Vanaf het eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg is er één aanspreekpunt. Uit ervaring weten wij dat dit erg gewaardeerd wordt door de klant. Wij bieden uitkomst bij unieke aanvragen rondom keukens en interieuroplossingen. Voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Ook na de plaatsing van het product blijft de communicatie transparant en de service hoog.

Leuk idee voor een nieuw project? Laat het ons weten!

« Terug

Archief > 2020

Geen berichten gevonden

Scroll naar boven