BLOG

« Terug

“Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit staan voorop in onze projecten”

RM-Keukens-Blog-Stichting-Thuis-in-West-4.png25 sep

Thuis in West is een levendig buurthuis in Rotterdam-Middelland. Met als doel een gemeenschap creëren die meer voor de wijk wilt betekenen. In 2018 is de stichting verhuist naar een nieuw en ruimer gebouw. Het pand aan de Robert Fruinstraat fungeert als een ontmoetingsplek voor jong en oud. RM Keukens & Interieur kreeg de opdracht om een plan uit te werken voor het ontwerpen en plaatsen van keukens voor de appartementen en gemeenschappelijke ruimte.

Vloeibaar concept

RM Keukens & Interieur ontwikkelde een standaard keukenconcept voor de appartementen. Door in gesprek te gaan met de bewoners zijn twee keukens uitgebreid met een kookeiland en twee andere keukens voorzien van meer werkruimte en kastjes. De semiprofessionele keuken in de gemeenschappelijke ruimte kreeg meer functionaliteiten zoals een dubbele spoelbak.

De woonomgeving binnen Thuis in West is aangevuld met totaal 11 keukens; 10 voor de appartementen en 1 grote keuken voor de gemeenschappelijke ruimte.

Leuk idee voor een nieuw project? Laat het ons weten!

Professionele instelling

Gedurende de uitvoering van het project kreeg RM Keukens & Interieur te maken met een uitdaging in de planning. De oplevering van het nieuwe pand werd gerealiseerd door een aannemingsbedrijf. En de planning die zij hanteren heeft een directe invloed op de planning van RM Keukens & Interieur. Door ons flexibel en professioneel op te stellen, hebben wij de montage van de keukens uitgesteld.  

Passie voor maatwerk

Door de inzet van kwalitatieve materialen en het creëren van een functionele indeling, zijn in relatief korte tijd 11 keukens opgeleverd waar de bewoners uiterst tevreden mee zijn. Ook na de oplevering is er contact geweest om de werkbaarheid en functionaliteit te meten. Onze passie voor ambacht en maatwerk zijn de drijfveren om van elk project een passende en sfeervolle eenheid te maken.

Leuk idee voor een nieuw project? Laat het ons weten!

« Terug

Archief > 2019

Geen berichten gevonden

Scroll naar boven