BLOG

« Terug

“Ook in groot project de persoonlijke benadering hanteren”

RM-Keukens-Blog-Stichting-Thuis-in-West-11.png31 jul

De werkwijze van RM Keukens & Interieur kenmerkt zich door transparante communicatie en een persoonlijke benadering. Vanaf het eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg is er één aanspreekpunt. Zo blijft de communicatie helder en zijn er geen verrassingen. Op 23 en 24 augustus 2018 werd de opening van het nieuwe Thuis in West pand feestelijk gevierd. RM Keukens & Interieur ontving de aanvraag voor het ontwerpen, plaatsen en afwerken van totaal 11 keukens.

Hecht team

RM Keukens & Interieur werkt met een klein team van experts. In opdracht van Thuis in West zijn 11 keukens gerealiseerd door 3 personen. Met ieder een eigen accent op het gebied van voorbereiding, productie en montage. Wij werken graag met stagiairs van de mbo-opleidingen van het Hout- en Meubileringscollege. De klant blijft betrokken gedurende het hele traject.

Continue communicatie en bereikbaarheid zorgen voor vertrouwen en overzicht. Ook bij grote (nieuwbouw)projecten zoals Thuis in West, blijft dit onze standaard.

Leuk idee voor een nieuw project? Laat het ons weten!

Stappenplan

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een inventarisatie gedaan van de huidige ruimte. De wensen en eerste ideeën worden besproken. Vanuit daar ontstaat het ontwerp en de aanzet voor de werkvoorbereiding. Na akkoord op het concept en de offerte, kan de productie in gang worden gezet. In kleine aantallen – en de meeste gevallen – gebeurt dit in onze werkplaats in Ridderkerk.

Focus op maatwerk

Bij grote projecten en bulkproductie wordt de hulp ingeroepen van een kwalitatieve partner. Verder voert RM Keukens & Interieur alles uit in eigen beheer. Zo blijft de focus op het uitvoeren van maatwerk keukens en interieuroplossingen. Klanten onderstrepen onze service, bereikbaarheid en communicatie gedurende het gehele traject. Zelfs na de oplevering wordt contact gehouden.

Leuk idee voor een nieuw project? Laat het ons weten!

« Terug

Archief > 2019

Geen berichten gevonden

Scroll naar boven