BLOG

« Terug

Wij staan voor maatwerk en kwaliteit

Wij-staan-voor-maatwerk-en-kwaliteit_1.png01 mrt

Een keuken voor het leven. Aan elk detail is gedacht. Maatwerk concepten op het gebied van keukens en interieur die voor ieder huishouden bereikbaar zijn. Met die gedachte zijn we RM Keukens en Interieur gestart. Onze passie resulteert in kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor in huis. Een leefomgeving waar daadwerkelijk in geleefd mag worden. Onze jarenlange ervaring en kennis en transparante communicatie zorgt voor vertrouwen en zekerheid.

“Wij staan naast de klant door het hele proces heen. Onze service is ongeëvenaard en de deur staat altijd open. Niets is zo leuk als een glimlach bij aflevering van onze producten.”

Meer weten over ons maatwerk?

Visie en passie

De klant kan bij RM Keukens & Interieur terecht voor een totaalconcept. Mauritz en Remco hebben verschillende achtergronden, maar delen dezelfde visie en passie. Door de diensten te combineren kunnen ze als team antwoord geven op alle vraagstukken in de interieurbranche. Maatwerk keukens en interieuroplossingen van idee tot installatie, geheel passend bij de wensen en eisen van de klant. Ook nazorg en service zijn onderdeel van de uitgebreide diensten van het bedrijf.

Elk interieur is anders

Geen vraag is te gek. Bij maatwerk draait het juist om originele concepten die aansluiten bij de rest van het interieur of als unieke eyecatcher. Wij weten dat elk interieur anders is en zo ook de stijl en uitstraling. Van nostalgische keukens tot hypermoderne varianten, alles is al eens voorbijgekomen en uitgevoerd met precisie en kwaliteit. Samen met de klant wordt elk onderdeel van het ontwerp uitvoerig doorgesproken en bepaald, zodat geen twee ontwerpen hetzelfde zijn.

Communicatie gedreven traject

Gedurende het hele traject heeft de klant met één contactpersoon contact. Dat begint al bij het eerste gesprek en eindigt pas na de installatie van het daadwerkelijke product. We hebben gemerkt dat klanten dat waarderen en ook voor onszelf is er overzicht en een bepaalde verantwoordelijkheid voor het project. Zelfs tijdens het maakproces is de klant van harte welkom om een kijkje te nemen in de werkplaats in Ridderkerk. 

Meer weten over ons maatwerk?

Individueel ontwerp

We zien veel unieke vraagstukken binnenkomen. Bij elk project starten we fris en met een helder doel voor ogen: een glimlach van de klant. We stellen ons op als partner en naast ontwerpen, komen we langs voor advies en bieden we persoonlijke begeleiding. Elk individueel ontwerp wordt ook zo behandeld. De wensen en de eisen van de klant staan voorop die wij aanvullen met onze jarenlange ervaring en kennis.

Maatwerk versus standaard

Standaard keukens en interieuroplossingen vind je niet bij RM Keukens & Interieur. Alles wordt met de hand gemaakt in de eigen werkplaats waar vakmensen aan het werk zijn. Maatwerk komt met talloze mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur en afwerking. Wij adviseren de klant op de beste mogelijke manier en bieden staaltjes en voorbeelden van materialen en kleuren. De klant bepaald en wij sturen alleen aan waar nodig is.

Meer weten over ons maatwerk?

« Terug

Archief > 2018

Geen berichten gevonden

Scroll naar boven